JB Helpdesk
v/ Jon Barsøe
Figenvej 46C
4700 Næstved
81 26 82 25 eller 21 89 51 81
info@jbhelpdesk.dk

Følg JB Helpdesk på Facebook 

Når computeren strejker
Vi har alle oplevet af vores digitale hjælpemidler, som vi i stigende grad er blevet afhængige af i både arbejds- og privatlivet, lige pludselig ikke virker optimalt. Det sker i overensstemmelse med Murphys lov ofte på det mest kritiske tidspunkt. Så er det godt at kende nogen, der kan træde til, og det kan JB Helpdesk. Jon Barsøes speciale er udkørende reparationer af computere, og han kører gerne til Vordingborg.

Jon Barsøe har konstrueret sin virksomheds sådan, at uanset hvilken type computer, du får problemer med, så er der hjælp at hente.

JB Helpdesk tilbyder således reparation og opdatering hjemme hos dig, på arbejdspladsen eller andetsteds af

– Mobiltelefonen – både Android og Ipad. Større reparation indenfor 24 timer
Herunder hurtig skærmreparation. Hjemme hos dig tager det ofte under 30 minutter
– Tablet eller iPad – både systemvedligeholdelse og hardware
– Computer – igen uanset mærke

Alle reparationer er naturligvis afhængige af, om der skal skaffes reservedele hjem, men normalt har JB Helpdesk de nødvendige og originale dele hjemme.

Hjælp til både private og virksomheder
Vi, der har brug for at det digitale fungerer, og det er vist et flertal af os, kender følelsen af den panik, der kan brede sig, hvis noget er ”nede”, og vi ikke kan få den kontakt eller søge de oplysninger, vi har brug for. Frygten for, at noget er i stykker, går tit fra en følelse af irritation til et skrigende behov for at blive hjulpet hurtigt – og det kan du hos JB Helpdesk. ”Super hurtig service. Skiftet min skærm på 30 min,” skriver en af kunderne.

Også større virksomheder sørger for at være tilknyttet en teknisk konsulenttjeneste, som kan agere hurtigt og effektivt som et supplement til den interne IT-support. Vi har i nyhederne jævnligt hørt tale om hackerangreb og tekniske nedbrud. Ja, selv flere forskellige banker og betalingssystemer bliver udsat for uheld, som det kan tage flere dage at få udbedret, så systemerne igen kan fungere.

På JB Helpdesks hjemmeside eller via Facebooksiden kan du bestille en tid til en reparation, så du igen kan blive online. Og repræsenterer du en virksomhed, stor eller mindre, er det en god løsning at få oprettet en firmaaftale, så I står fremme i køen, når uheldet er ude.

I gang med en hjemmeside
Du og dit firma skal naturligvis være på nettet med en præsentabel hjemmeside. En indbydende hjemmeside er ansigtet udadtil så at sige, og her kan JB Helpdesk være din professionelle samarbejdspartner. Du får et udkast til en hjemmeside præsenteret efter aftale, og herefter vil den kunne rettes til, som du vil have den. Og dette til en fast og attraktiv pris.

Så husk at have mailadressen og telefonnummeret til JB Helpdesk klar, hvis nu uheldet er ude – bare for en sikkerheds skyld.


sølvpartner