Kender du et barn mellem 7 og 11 år, som har lyst til at lave en tegning og måske blive blomsterbarn?

Når H.M. Dronningen besøger Vordingborg Kommune den 29. august, vil man gerne give Hendes Majestæt en velkomstgave, som fortæller noget særligt om Vordingborg Kommune. Gaven skal være en bog med børnetegninger af vores vilde natur.

Så kender du et barn mellem 7 og 11 år, som har lyst til at lave en tegning af ”Vilde Vordingborg” og måske få mulighed for at hilse på Hendes Majestæt, må du gerne hjælpe dem til at sende en tegning til os.

Vores borgmester Mikael Smed vil trække lod blandt de indsendte tegninger – og den heldige, der bliver trukket ud, får mulighed for at overrække H.M. Dronningen en buket vilde blomster.

Tegningen kan være af de vilde urter, som blomstrer i jeres græsplæne, vandhuller med tudser og frøer, sommerfugle eller blomster. Kun fantasien sætter grænser.

Man vil gerne kunne bruge alle tegningerne i bogen til H.M. Dronningen, så husk:

  • Tegningen skal laves på et blankt og hvidt A4 papir – ikke ternet, linjeret eller farvet papir.
  • Tegningen må ikke foldes sammen. På forsiden af tegningen skal der stå navn, alder og hvilken by du kommer fra. På bagsiden af tegningen skal der stå telefonnummer med blyant i hjørnet af tegningen, så man kan kontakte jer.
  • Tegningerne kan tegnes og afleveres i den betjente åbningstid på et af vores biblioteker i Vordingborg, Stege, Præstø eller Lundby.
  • Tegningen kan også sendes til Vordingborg Kommune, Valdemarsgade 43, 4760 Vordingborg – skriv ”Tegning til Dronningen” på kuverten.
  • Man skal have modtaget tegningen senest tirsdag den 20. juni klokken 12.00

Fotoet er fra 2013, da H.M. Dronningen og H.K.H. Prins Henrik besøgte Vordingborg Kommune i forbindelse med et sommertogt.

Kilde

Foto: ABW