Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Vordingborg i tidsrummet 2022/09/30 til 2022/10/11.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER
Omkring klokken 8.30 mandag morgen fik politiet en anmeldelse om, at en 53-årig mand var fundet død i sit hjem på Chr. Winthers Vej i Vordingborg. Dødsfaldet blev umiddelbart betragtet som mistænkeligt, og derfor blev et betydeligt antal politifolk, hundepatruljer og droner indsat ved gerningsstedet. De indledende kriminaltekniske og retsmedicinske undersøgelser peger på, at der er tale om et drab. I den forbindelse beder politiet offentligheden om hjælp, og opfordrer eventuelle vidner og borgere, der har oplysninger, som kan hjælpe med opklaringen, til at henvende sig på telefon 114. Politiet er især interesseret i observationer i tidrummet mellem lørdag klokken 23.00 til mandag morgen klokken 07.00. Den afdødes pårørende er underrettet.

HÆNDELSER

VORDINGBORG: 25-årig fremstilles i grundlovsforhør efter to voldsager
En 25-årig mand fremstilles i dag i grundlovsforhør efter at han på to forskellige adresser i Vordingborg hen over weekenden har hhv. slået en mand med knytnæve i ansigtet og snittet en anden mand med en kniv. Den 25-årige sigtes efter §244 og §245 (vold og kvalificeret vold).

VORDINGBORG: 53-årig fundet død i Vordingborg – vidner efterlyses
Omkring klokken 8.30 mandag morgen fik politiet en anmeldelse om, at en 53-årig mand var fundet død i sit hjem på Chr. Winthers Vej i Vordingborg. Dødsfaldet blev umiddelbart betragtet som mistænkeligt, og derfor blev et betydeligt antal politifolk, hundepatruljer og droner indsat ved gerningsstedet. De indledende kriminaltekniske og retsmedicinske undersøgelser peger på, at der er tale om et drab. I den forbindelse beder politiet offentligheden om hjælp, og opfordrer eventuelle vidner og borgere, der har oplysninger, som kan hjælpe med opklaringen, til at henvende sig på telefon 114. Politiet er især interesseret i observationer i tidrummet mellem lørdag klokken 23.00 til mandag morgen klokken 07.00. Den afdødes pårørende er underrettet.Politiet vil også i dag være til stede i området ved Chr. Winthersvej, hvor efterforskningen og de kriminaltekniske undersøgelser fortsætter:- Det er klart at en hændelse som dette kan skabe både utryghed og ængstelse. Derfor har vi sat vores mobile politistation i nærheden, så folk i området har mulighed for at få en snak med os om, hvad man har på hjerte, siger vicepolitiinspektør og leder af efterforskningen Rune Dahl Nilsson.

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Vordingborg Chr. Richardtsvej Fredag kl. 7.15 – 8.05 Færdselspolitiet havde en kontrol af cykler – alle havde tingene i orden.
Vordingborg Marienberg Fredag kl. 8..20 – 8..50 Færdselspolitiet havde en kontrol af cykler – alle havde tingene i orden undtagen en knallertkører, der ikke havde tegnet lovpligtig forsikring.
Vordingborg Sydmotorvejen Fredag kl. 12.45 – 13.45 En står til et klip i kørekortet, da han talte i håndholdt mobiltelefon, mens han kørte. Desuden blev en bilist målt til at køre 152 km/t hvor 130 km/t er tilladt – han står til en bøde.
Vordingborg Marienbergvej Fredag kl. 20.45 – 21.45 20 køretøjer blev kontrolleret, men alle kørte pænt.
Vordingborg Kalvehavevej Lørdag kl. 19.50 – 20.10 10 køretøjer blev kontrolleret, men alle kørte pænt.
Vordingborg Flere steder Lørdag kl. 20.10 – 20.50 8 køretøjer blev kontrolleret, men alle kørte pænt.
Vordingborg Færgegaardsvej Lørdag kl. 20.51 – 21.15 14 køretøjer blev kontrolleret, men alle kørte pænt.
Vordingborg Flere steder 23.30-03.00 6 biler standset – én havde ikke førerret.
Vordingborg Torsdag klokken 9.00-10.00 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen, en kørte frem mod gult lys og en blev sigtet for at overtræde særlige regler om traktorkørsel