Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Vordingborg i tidsrummet 2023/01/02 til 2023/01/10.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

 

Vordingborg: Anholdt efter hærværk
Politiet fik søndag klokken 19.22 en anmeldelse om, at en mand havde smadret en vinduesrude med en hammer. Det var sket på en adresse i Algade, og politibetjentene fik hurtigt kontakt med en 64-årig mand fra nabolaget, som blev sigtet for hærværk. Det er uklart, hvad der fik den 64-årige årige til hærværket, men han virkede psykisk ude af balance og blev kørt til behandling på sygehuset. Han forlod imidlertid hurtigt behandlingen og var retur i Algade, hvor han forstyrrede reparationen af den knuste rude. Den 64-årige blev anholdt klokken 22.13 og taget med til politistationen i Næstved, og han blev løsladt igen klokken 5.10.

Vordingborg: Anholdt efter trusler
Søndag blev en 64-årig mand sigtet for hærværk, efter at han havde smadret en rude på en adresse i Algade i Vordingborg. Mandag kom den 64-årige igen i politiets søgelys, idet han siden før jul havde truet en kvinde – der bor på adressen i Algade – adskillige gange, både over sms og ved at opsøge hende. Den 64-årige blev derfor anholdt mandag klokken 14.45 og sigtet for trusler, og han fremstilles tirsdag i grundlovsforhør i retten. Anklagemyndigheden vil anmode om, at retsmødet bliver afholdt for lukkede døre.

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Vordingborg Sydmotorvejen Torsdag klokken 13.00-13.45 Ingen sager
Vordingborg Københavnsvej Onsdag klokken 23.00-1.00 Ingen sager
Vordingborg Næstvedvej Tirsdag klokken 7.40-8.40 En bilist blev sigtet for at køre over for rødt
Vordingborg Flere steder Fredag kl. 16.00 – 18.30 En blev sigtet for narkokørsel, en havde ikke gyldigt kørekort, en havde ikke spændt sikkerhedsselen, en kørte narkopåvirket på el-løbehjul, en havde en peberspray på sig og blev sigtet efter våbenloven, en blev sigtet efter knivloven, og en blev sigtet for besiddelse af ulovlige svampe.

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Vordingborg Københavnsvej Kl. 11.22 – 14.22 637 0 80 km/t