Thomsens Malerservice
V/ Maria Thomsen
Karrebækvej 36
4700 Næstved
22884111
thomsensmalerservice@outlook.dk

Flot, hurtigt og til en fair pris
”En maler som overholder sine aftaler og gør et rigtig godt stykke arbejde.” “Maria malede mine forældres lejlighed, det var flot, hurtigt og til en fair pris.” Sådan lyder anbefalingerne fra kunderne hos Thomsens Malerservice. Firmaet er hjemmehørende i Næstved, men løser maleropgaver i hele det sydlige Sjælland, og Vordingborg.

Maria Thomsen startede sit eget firma i januar 2022, da hendes datter var to år. Som alenemor er hun glad for som selvstændig at kunne tilrettelægge arbejdet på mere fleksibelt. Det giver også fleksibilitet i de løsninger, som Maria kan tilbyde sine kunder, og hun er ikke bange for at tænke ud af boksen og forslå eksempelvis et toplækker tapet i stedet for maling, hvis væggen egner sig til dette.

Udover maling og tapetsering løser Thomsens Malerservice specialopgaver som silkecement, epoxy og kalkmalingsopgaver. Det giver mulighed for at skabe personlige udtryk, som man ikke ser alle andre steder.

Istandsættelse af boligen eller børneværelset
Maria Thomsen har kompetencerne til at kunne udføre alt slags malerarbejde. Maria maler for både private og virksomheder i Vordingborg. Uanset om du skal have malet et skab eller et helt hus, kan du trygt ringe og få et godt tilbud.

Istandsættelse af boligen i forbindelse med flytning kan få grå hår frem hos de fleste, og her kan en professionel maler som Maria Thomsen gøre underværker. Hun medbringer selv alt tilbehør til at udføre malerarbejdet, og udfører desuden alt renovering, der måtte opstå før malerarbejdet – såsom spartling og renovering af overflader samt opsætning af væv eller tapet. Maria Thomsen bruger redskaber og maling af god kvalitet, hvilket er med til at sikre flotte resultater. Malingen skaffer hun fra ColourPlus, som er et mærke af høj kvalitet.

Så hvad enten du vil have renoveret og malet hele huset eller bare shine børneværelset op, er du velkommen til at kontakte Maria. Hun har mange ideer til hvad der vil klæde rummet bedst i forhold til dine behov.

Kontakt Thomsens Malerservice på tlf. 22884111 eller på mail thomsensmalerservice@outlook.dk

sølvpartner

close

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbreve 1-2 gange ugentligt med lokale nyheder.

Indtast din e-mail adresse, herefter får du en bekræftelsesmail, hvor du skal godkende din tilmelding.