Med stor sandsynlighed har to unge mænd torsdag morgen og formiddag haft ualmindelig travlt med at begå en lang række af kriminalitet i Korsør. Den ene er nu anholdt, mens den anden stadig er på fri fod.

Tidligt i går morges opstod der brand i et kolonihavehus på Godthåbsstien i Korsør, og ret hurtigt stod det klart, at branden måtte være påsat. I forbindelse med politiets undersøgelser på stedet, kunne efterforskerne konstatere, at der havde været indbrud i flere kolonihuse i nærheden af brandstedet.

Flere anmeldelser om tyveri fra biler, indbrud, databedrageri på en tankstation og butikstyveri fra et supermarked i Korsør begyndte at tikke ind i løbet af de tidlige formiddagstimer, og gennem vidneforklaringer, overvågning og intensiv efterforskning tegnede der sig hurtigt et billede af, at det kunne være de samme gerningsmænd, der stod bag.

Ikke længe efter klokken 10.46 fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fat i den ene mistænkte – en 21-årig mand fra byen. Han blev sigtet for en række af de nævnte overtrædelser og fremstilles i dag i grundlovsforhør ved retten i Næstved, hvor der begæres lukkede døre.

Den anden medgerningsmand er stadig på fri fod, men politiet har en ganske god formodning om, hvem han er, og opfordrer ham derfor til at tage kontakt til politiet hurtigst muligt.

– “Vi er selvfølgelig allerede i gang med at undersøge, om de to mænd kan sættes i forbindelse med andre lignende sager”, fortæller politikommissær Jens Jedig.

Kilde

Foto: ABW