3. – 4. Juni 2023 afholdes mesterskabet i kajakpolo for første gang i Vordingborg kommune

Oplev nogle af verdens bedste kajakpolo-spillere i højt tempo på vandet, når der 3. – 4. juni 2023 afholdes Danmarksturnering i kajakpolo i Vordingborg Nordhavn.

Kampene er kort og intense

Weekenden bliver fyldt med polokajakker og mennesker, der spiller for at vinde og have det sjovt på en gang. Alt fra eliten til dem, som elsker at spille bold på vandet og have det sjovt, mødes.

Sport med Gentlemanship

De tager blot 2 x 10 minutter. Der må skubbes og der vises samtidig Gentlemanship under og efter kampene. Kajakken er 3 meter lang og ekstremt god til at manøvrere. Boldene er specielle vandpolobolde og må kastes med hånden eller pagajen.

Point scores ved at kaste bolden i mål. Målene er placeret i to meters højde, et 1 x 1,5 m stort mål på de korte sider af banen. Banen er 23 x 35 m.

Tre klubber forener deres kraft

Stege Roklub og Næstved Kajakklub er sammen med Vordingborg Ro- og Kajakklub gået sammen om at få Danmarksturneringen trukket til de sydlige kyster. Og nu er vi klar!

Se lokale landsholdsspillere på vandet

De tre klubber stiller med spillere og hold til turneringen. Blandt spillerne er flere lokale udtaget til landsholdet U18. De har på ganske få år kæmpet sig til pladser, som sender dem ud og spille i danske farver.

Tag familien med til kyst og havn

Der er god plads til at komme og sidde kigge og lade sig fascinere – medbringe spise og drikke eller benytte sig af de tre spisesteder, som ligger lige ved.

Det hele sker ved Nordhavnsvej 10 fra lørdag den 3. juni 08.30 – 16.00 og søndag den 4. juni kl. 08.30-16.30.

Kilde

Foto: ABW