Pressemeddelelse
En 22-årig mand fra Stege blev i dag ved retten i Nykøbing Falster idømt 10 måneders fængsel for et groft overfald på en 30-årig mand i Stege om natten den 3. marts 2023. Straffen blev fastsat som en tillægsstraf til en allerede idømt fængselstraf på 5 måneder. En medtiltalt 26-årig, der også er fra Stege, afventer en udtalelse fra Retslægerådet, inden der kan afsiges dom for hans vedkommende.

De tiltalte opsøgte, sammen med flere andre mænd, den 30-årige på bopælen. Her sparkede og slog de tiltalte den 30-årige i ansigtet og på kroppen og tildelte ham adskillige slag med et træbat og et støvsugerrør.

Både den 22-årige og den 26-årige har siddet varetægtsfængslet siden den 4. marts 2023. Den 26-årige sidder fortsat varetægtsfængslet frem til dom.

Der er tale om en sag, hvor der blev begået meget grov vold. Jeg er derfor tilfreds med den dom, som retten har afsagt i dag, siger anklager Victoria Toft Rønnberg, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Der er yderligere fire mænd, som er sigtet i sagen. Der bliver senere taget stilling til, om de skal tiltales.

Den 22-årige mand, der i forvejen afsonede en fængselsstraf i en anden sag, blev efter domsafsigelsen kørt direkte til afsoning af den tidligere idømte fængselsstraf.

For yderligere oplysninger: Anklager Victoria Toft Rønnberg, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 21250226

Kilde

Foto: ABW