Bliv klogere på biodiversitet og nyd et måltid mad sammen i hyggeligt selskab
Mød op og vær med, når vi dækker langbordet. Vi mødes for at lære hinanden at kende og spise sammen i selskab med andre. Fællesspisningen er en del af bibliotekernes landsdækkende kampagne “Uge 17 -Bibliotekernes Verdensmålsuge”, som sætter fokus på FN’s verdensmål for borgere. Vi spiser lækker mad i en bæredygtig version.

Før vi spiser, bliver vi klogere på biodiversitet med streamet oplæg af Signe Wenneberg og Frank Erichsen (Bonderøven) om biodiversitet, klima og vildskab. Samtalen foregår kl. 17-18.

Signe Wenneberg deler fortællinger fra sit liv som insisterende og kommunikerende hverdagsaktivist og masser af greb til at komme i gang i haven, på altanen og vindueskarmen.

Frank Erichsen deler fortællinger fra livet som selvforsynende formidler med perspektiver fra ”Giv os Naturen tilbage” og særligt fokus på havet omkring os.

Af hensyn til tilberedningen af mad er det nødvendigt med tilmelding. Til maden serverer vi vand og saft med mulighed for at købe sodavand, øl og vin.

Arrangementet er for alle.

Det foregår klokken 17.00-20.00 d. 25.04.24 på Vordingborg bibliotek.

Billetsalg

Vordingborg Bibliotekerne benytter leverandøren Place2book til salg af billetter, hvilket betyder, at dine personoplysninger registreres hos Place2book.

Vil du vide mere om deres privatlivspolitik inden du køber billetter, kan du læse privatlivspolitikken her persondata.

Bestil billet(ter)

Kilde

Foto: ABW