Fra 1. maj kan du igen sejle med færgen Ida

Færgen Ida er nu tilbage i Stubbekøbing Havn efter et veloverstået værftsophold på Stege værft, klar til at sejle frem og tilbage over Grønsund til glæde for de mange turister og lokale, der flittigt sejler med Færgen Ida. Og igen i år er der gode nyheder til færgens gæster, som får flere afgangstider og noget at lytte til, præcis som i 2022.

Traditionen tro stævner Færgen Ida ud 1. maj fra Stubbekøbing Havn, og sætter kursen mod Bogø Havn, hvor den sommeren igennem vil pendle frem og tilbage på Grønsund.

Mandag den 1. maj 2023 er der gratis overfart for gående gæster mellem 9:00-18:15.

Igen i år er der ekstra gode nyheder både til turister og lokale.

Først og fremmest er sejlplanen blevet udvidet, så Færgen Ida nu sejler i hele sejlsæson fra kl. 09:00-18:15.

IDA´s Venner har igen i år lavet et attraktivt sæsonprogram med populære arrangementer. Blandt andet Store Cykeldag, Veterankøretøjernes og Piratsejlads, der traditionen tro afvikles i efterårsferien.

Derudover er der onsdagssejladser henover sommeren, med blandt andet to unikke ture med Vejdirektoratet, hvor der sejles ud til byggeriet af den nye Storstrømsbro.
Der er spændende foredrag, vinsmagning og musik. Man kan læse mere om onsdagssejladser og bestille billetter på www.bogoe-stubbekoebing.dk/book

Tag Ida med hjem eller videre på tur.

Færgen Ida har sin helt egen podcast. Den hedder Ida Tur – Retur og du henter den der, hvor du normalt lytter til dine podcast.

Læs mere om færgen, se priser og afgangstider her

Kilde

Foto: ABW