Tag med på fisketur Kristi himmelfartsdag d. 18. maj. Turen er for alle uanset niveau.

Nu er det igen blevet sæson for at fange hornfisk, som søger ind i de danske farvande fra Atlanterhavet og videre ud i Østersøen. De er særdeles sjove at fange – og så smager de tilmed fantastisk.

Kristi Himmelfartsdag, torsdag den 18. Maj 2023 mellem kl. 11:00 – 14:00 kan du og familien få en god introduktion til lystfiskeriet – også selvom du aldrig har haft en fiskestang i hænderne.

Fishing Zealand, Vordingborg Kommune og Sportsfiskerforeningen Storstrømmen har allieret sig med Lone fra Camping Mønbroen. Hun vil tænde op i bålet og grille de berømte pølser fra eget kvæg, mens der fanges hornfisk i naturskønne omgivelser lige ved Mønbroen.

Arrangementet henvender sig til alle uanset erfaring. Der stilles alt tænkeligt fiskeudstyr til rådighed, og I hjælpes godt i gang med kystfiskeriet. Fishing Zealand Guiden, Mikael, samt medlemmer fra Sportsfiskerforeningen Storstrømmen er klar til at hjælpe med at rigge fiskegrejet til og lære dig at kaste ud. De ved samtidig, hvad der skal sættes for enden af linen for at øge chancerne for fangst af hornfisk. Hvis du selv har fiskegrej, så er du velkommen til at medbringe det.

Der er derfor lagt op til en hyggelig fisketur, når man mødes ved teltpladsen ved Camping Mønbroen, Kostervej 86, 4780 Stege fra kl. 11:00, hvor man fisker og nyder foråret ved vandet frem til kl. 14:00.

Fiskeriet på kysten kan være en frisk fornøjelse, så derfor opfordrer man alle deltagere til at medbringe påklædning, der matcher vejret. Medbring også gerne lidt at drikke og måske en madpakke til at hygge med.

Dagens fisketur sker i samarbejde med Vordingborg Kommune, Fishing Zealand og Sportsfiskerforeningen Storstrømmen. Arrangementet er ganske gratis at deltage i. Er du mellem 18 år og pensionsalderen, skal du huske at indløse det statslige Fisketegn.

Der er ikke tilmelding til arrangementet

Kilde

Foto: ABW