Tirsdag d. 29. August får Vordingborg kommune besøg af H. M. Dronningen.

Nu varer det ikke længe, før H.M. Dronningen besøger Vordingborg Kommune i anledning af Hendes Majestæts Sommertogt 2023.

Festlighederne starter allerede søndag den 27. august med et festligt “Åben Stald” arrangement med Gardehusarregimentets Hesteskadron. Det foregår klokken 15:30-18:00 på græsbanerne mellem Gåsetårnskolens Iselingeafdeling og Vordingborg Kaserne. Her kan du komme helt tæt på de flotte heste og den kongelige karet og se Gardehusarerne lave opvisning med Eskadronens heste. Du kan også møde en lang række af kommunes foreninger, som stiller op med salg af drikkevarer, snacks, kager mm. og viser sine aktiviteter frem.

Læs mere om arrangementet her.

Man fortætter festen tirsdag den 29. august, når Dronningen ankommer til Vordingborg med Kongeskibet Dannebrog. Der bliver karettur gennem Vordingborg by, Livgardens Musikkorps spiller på Slotstorvet, man inviterer til gratis “Vilde Vordingborg” udstilling på Kornerups Rådhus, Danmarks Borgcenter giver halv pris hele dagen på udstillingen “Magtens dronninger” og sidst, men ikke mindst, så slutter Bycentrum Vordingborg og Vordingborg Musikskole dagen af med boder, picnic og musikalsk underholdning på Vordingborg Sydhavn.

Du kan finde dagens program og læse meget mere om alle aktiviteterne den 27. og 29. august på https://oplev.nu/sommertogt2023/ og i vores 4-siders annonce, som kommer ud med denne uges Sydsjællands Tidende og Ugebladet for Møn.

Kilde

Foto: ABW