Kongehuset inviterer to 18-årige til gallataffel.

I anledning af H.K.H. Prins Christians 18-års fødselsdag inviterer Kongehuset to 18-årige fra hver af landets kommuner til gallataffel den 15. oktober 2023, og du har chancen for at komme med.

Sammen med et andet ungt menneske har du nemlig mulighed for at komme til H.K.H. Prins Christians 18-års fødselsdag som repræsentant for Vordingborg Kommune.

Kongehuset har bedt om, at deltagerne fra hver kommune skal være af forskelligt køn. Der ønskes unge, der repræsenterer hele landet og dets mangfoldighed. Vordingborg Kommune glæder sig til at sende to unge mennesker afsted som repræsentanter for netop vores kommune.

De eneste krav for at komme med er:

  • Du bor i Vordingborg Kommune
  • Du er 18 år eller fylder 18 år senest den 15. oktober 2023

Det praktiske omkring fejringen:

Gallataflet holdes på Christiansborg Slot, hvor du inden middagen hilser på H.M. Dronning Margrethe, D.K.H. Kronprinsparret og H.K.H. Prins Christian.

Efter middagen er der underholdning og dans frem til klokken 22.00, hvor festlighederne slutter.

Det er muligt at få stillet tøj, styling og frisør til rådighed af Handelsstandsforeningerne i Vordingborg og Præstø, således at økonomi ikke skal være en hindring for at deltage i fejringen.

Er du en af de heldige, der skal afsted, vil du efterfølgende modtage mere information om aftenens program, transport, påklædning m.m.

Sådan deltager du i lodtrækningen:

For at komme i betragtning skal du sende en mail til gallataffel@vordingborg.dk senest den 10. september 2023. Din mail skal indeholde:

  • Dit navn
  • Din postadresse
  • Din E-mail adresse
  • Eventuelle kosthensyn
  • Derudover skal du skrive et par linjer om, hvad du laver til daglig

Efterfølgende vil borgmester Mikael Smed og en repræsentant for Ungeforum via lodtrækning finde de to heldige fra Vordingborg Kommune, der får mulighed for at deltage i fejringen.

Kilde

Foto: ABW