Snør skoene og vær med til at sætte fokus på ensomhed i Danmark tirsdag d. 22/8

Flere end 600.000 mennesker i Danmark føler sig hvert år svært ensomme. Gå med på dette års March mod Ensomhed og vær med til at sætte fokus på problemet sammen med Ensomhed Danmark og Patrick Cakirli.

Den 22. august vil Patrick vandre 29,5 km fra Vordingborg Rådhus til Nykøbing F. Rådhus, men han har brug for hjælp, for konceptet for March mod Ensomhed er som følger: Patrick må ikke gå, medmindre han har følgeskab – ellers skal han stå stille. På den måde bliver hans vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

Kl. 7:30 mødes Patrick med borgmester Mikael Smed til morgenmad foran rådhuset. Marchen starter kl. 8, og borgmesteren deltager på den første del af dagens etape.

Se hele ruten her.

Det er gratis at deltage, og du bestemmer selv, hvor og hvor langt du vil gå med. Så snør vandrestøvlerne, del det gode initiativ og vær med til at gøre en forskel!

March mod Ensomhed ’23 – Vordingborg udføres i samarbejde med Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark, Tæl Skridt, Livslinien og Middelfart Sparekasse.⠀

Læs mere om March mod Ensomhed og se, hvordan du kan støtte her.

Kilde

Foto: ABW