Barbara Lisemose tiltræder 15. juni

Vordingborg Kommune har ansat Barbara Lisemose som ny centerchef for Pleje og Omsorg.

Den kommende nye centerchef kommer med 24 års bred erfaring i bagagen senest fra en tilsvarende stilling som leder af Pleje og Omsorg i Holbæk Kommune. På CV’et er også tidligere stillinger som blandt andet forstander for Langgadehus Plejeboliger i Valby og konstitueret centerleder for Vigerslevhus MTO.

Barbara Lisemose er oprindeligt uddannet sygeplejerske og cand.pæd.pæd.psych fra Århus Universitet DPU og har gennem de seneste 10 år gennemført forskellige lederuddannelser. Gennem de mange år inden for de kommunale ældre- og sundhedsområder har Barbara Lisemose også arbejdet indgående med ledelse af ledere, strategisk ledelse samt udvikling og implementering.

Direktør i Vordingborg Kommune Jan Christensen ser frem til at byde Barbara Lisemose velkommen i den nye stiling. ”Vi havde et godt og bredt ansøgerfelt og endte med at vælge Barbara, fordi vi mener, at hun har de helt rigtige erfaringer og kompetencer til at fortsætte udviklingen af vores pleje- og omsorgsområde. Vi har med valget af Barbara også fået en ny chef med et stort drive og stærke analytiske og strategiske kompetencer. Jeg ser derfor også meget frem til, at Barbara bliver en del af vores samlede chefgruppe her i Vordingborg Kommune” siger Jan Christensen.

Barbara Lisemose tiltræder stillingen som chef for Pleje og Omsorg den 15. juni i år.

Kilde

Foto: ABW