Vordingborg bibliotekerne har tilbud til alle. Bliv inspireret her.

Ugens anmelder er Eva Themsen

Hvem skulle tro, at man kunne blive grebet af en bog om brobyggeri, men læs bare Arkitekten fra New York skrevet af Petra Hucke.

Romanen er en medrivende historie om den dramatiske opførelse af Brooklyn Bridge. Historien begynder i 1885, hvor den tysk-amerikanske ingeniør John Augustus Roebling får den enormt vanskelige opgave at bygge Brooklyn Bridge. Brobyggeriet vil gøre livet meget nemmere for de mange mennesker, der hver dag skal fragtes over vandet imellem Brooklyn og Manhattan. Desværre bliver Roebling ramt af en arbejdsulykke og dør.

Hans søn er chefingeniør på byggeriet, og han får overdraget opgaven at videreføre det komplicerede byggeri. Det går hverken værre eller bedre end at sønnen Washington også bliver ramt af en ulykke i forbindelse med byggeriet. Han får nemlig dykkersyge, og bliver sat ud af spillet i lange tider.

Hvad der så sker med byggeriet, kan du læse på www.vorbib.dk eller på facebook under Vordingborg Bibliotekerne.

St. Bededag var der åbent for selvbetjening

Alle filialer af Vordingborg Bibliotekerne samt Borgerservice i Præstø og på Møn holdte lukket for betjening fredag den 5. maj – St. Bededag.

Morgensang i KulturArkaden onsdag den 10. maj kl. 9-10

Der er kaffe på kanden og sangbøger til alle, når man mødes omkring klaveret og synger sange fra Højskolesangbogen, den danske sangskat og kendte evergreens.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at være med og tilmelding er ikke nødvendig. Sangglæde, godt humør og lysten til at synge sammen er vigtigere end noder og de rette toner.

Onsdagsmorgensang er et fast arrangement i KulturArkaden den 2. onsdag i måneden kl. 9.

Kilde