Ukrainere inviteres på Møn bibliotek – udstilling på Præstø bibliotek.

Ugens anmelder

Ugens anmelder er Pernille Vangaa Knudsen. Pernille har læst bøger fra serien om drengen Rolex Jensen skrevet af Marie Duedahl.

Serien handler om Rolex Jensen og hans gode ven Ben. Rolex mor og far er lige blevet skilt. Rolex lillebror er flyttet til mor, men Rolex vil blive hos sin far. Han har for øvrigt en plan om at få sin familie samlet igen, men det er ikke sikkert, at Rolex planer holder.

Læs mere

Ukrainere inviteres på Møn Bibliotek torsdag den 9. juni kl. 15-17

Vordingborg Bibliotekerne vil gerne byde dig og din familie rigtig hjertelig velkommen til kommunen. Det gør man ved et hyggeligt arrangement på Møn Bibliotek i Stege. På dagen er der mulighed for at møde andre ukrainere og pårørende, og du og dine børn kan blive oprettet som lånere, hvilket giver jer muligheder for at låne magasiner, film samt børne- og voksenbøger på ukrainsk.

Der håbes at ses så mange som muligt til en hyggelig eftermiddag for børn og voksne. Der vil blive budt på kage, kaffe & saftevand.

Oversat til Ukrainsk

Flot udstilling på Præstø Bibliotek

I perioden 1. – 30. juni 2022 kan man endnu engang opleve en inspirerende udstilling på Præstø Bibliotek.

Steen Sønderup udstiller hans 10 første akrylmalerier.

Maling med akryl er blot en af Steens seneste visuelle udtryksformer som han med stor glæde har bevæget sig ud i. Foruden at male har Steen de seneste år udforsket forskellige medier, lige fra fotografering til akvarel, tegning med grafit, kul og farveblyanter.

Udstillingen er tilgængelig i bibliotekets selvbetjente åbningstid – alle dage 7-23.

Foto: ABW