Skal du med når der skal netværkes på Kragerup Gods?

Mandag den 13. juni har du mulighed for at høre fire interessante oplæg, at netværke, deltage i debat samt at få skøn tapas med vin sammen med en masse mennesker, som du måske kender – eller som du kan lære at kende. Arrangementet starter kl. 17 med tapas og mulighed for at købe vin. Herefter er der oplæg kombineret med vin, tapas, netværk og debat. Man slutter kl. 19:30.

Lokale:
Kviestalden

Pris:
Få en interessant, og hyggelig aften for 150 kr. pr. person og hertil køb af drikkelse.

Program:
Kl. 17:10
Fra mere til bedre Fremtidsforsker Louise Lind – Louise fortæller om et par af de megatrends, som kendetegner vores nye måder at tænke, leve og orientere os på.

Kl. 17:30
Mod på fornyelse Godsejer Birgitte Dinesen – Birgitte fortæller om det brændstof, som bl.a. har givet hende mod til forandringer gennem hele livet.

Kl. 18:40
Politisk regnbue Folketingskandidat Malene Grandjean – Malene fortæller om sin barndom og liv, der på den ene side ikke har givet afsæt til politiske engagement og på den anden side har.

Kl. 19:00
Escapeable Direktørerne Sofie, Sune og Theis – De tre stiftere fortæller om den anderledes samarbejds- og adfærdstræning, som Escapeable arbejder med.

Antal pladser, er begrænset så tilmeldingen er bindende.

Læs mere og køb billet her

Foto: ABW