Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Vordingborg i tidsrummet 2023/03/17 til 2023/03/28.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

 

VORDINGBORG: 16-årig narkopåvirket standset på motorcykel
Torsdag klokken 11.00 kunne en politipatrulje, som kørte i Vordingborg, ikke undgå at bemærke en motorcykel, hvor føreren ikke havde styrthjelm på. Han blev standset på Fuglebakken, og her viste det sig, at det var en 16-årig fyr fra Stensved. Af gode grunde havde han ikke noget kørekort, og motorcyklen var ikke indregistreret. Desuden viste en narkometertest, at den 16-årige var påvirket af kokain. Den 16-årige blev anholdt klokken 11.00 og sigtet for narkokørsel, for kørsel uden førerret og for at køre uden styrthjelm på en uindregistreret motorcykel uden forsikring. Han blev afhørt på politistationen i Vordingborg, hvor hans far var til stede, og han blev løsladt igen klokken 14.00. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

VORDINGBORG: 17-årig på ulovlig knallert
Politiet standsede onsdag klokken 9.55 en 17-årig fyr fra Lundby, der kom kørende ad Krondrevet i Vordingborg på knallert. Den larmede en del, og der var ingen nummerplade på, og en tur på rullefeltet viste, at den kunne køre en del hurtigere end tilladt. Den 17-årige blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

VORDINGBORG: 33-årig sigtet for salg af ulovlige stoffer
Søndag klokken 21.32 blev politiet kaldt til en adresse i Vordingborg, hvor der var noget uro. Der var dog faldet nogenlunde ro på stedet, da politiet ankom, men en 31-årig mand uden fast bopæl var stadig noget opfarende. Han slog ud efter en politimand, men ramte dog ikke, og da han skulle anholdes, satte han sig til modværge. Den 31-årige blev anholdt klokken 21.55 og sigtet for vold mod politiet og for at lægge hindringer i vejen for politiet. Den 31-årige havde et gram amfetamin og en ulovlig kniv på sig og ville i øvrigt ikke oplyse sit navn og sin fødselsdag, så han blev også sigtet for overtrædelse af knivloven, lov om euforiserende stoffer og retsplejeloven. En 33-årig mand, som bor på stedet, blev anholdt klokken 22.10 og sigtet for salg af ulovlige stoffer. Det skete, efter at politiet fandt to små poser med skunk, flere små poser med stoffer og svampe en kniv, med et låsbart blad.

VORDINGBORG: Blev voldsom til fest
Politiet blev lørdag klokken 22.11 kaldt ud til en fest på en adresse i Vordingborg, hvor en 30-årig mand var blevet noget voldsom og ville i slåskamp med de andre gæster. Han blev derfor anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

VORDINGBORG: Knytnæveslag efter uoverensstemmelse
En 23-årig mand fra Eskebjerg er sigtet for vold, efter han lørdag klokken 18.26 tildelte en 59-årig mand fra Kalvehave adskillige knytnæveslag på Højgårdsvej. Det skete efter en uoverensstemmelse mellem de to, fordi den 23-årige tilsyneladende kørte hasarderet rundt på en parkeringsplads. Den 23-årige kørte fra stedet, men blev senere anholdt.

VORDINGBORG: Stjal fire marcipanbrød
Politiet fik mandag eftermiddag en anmeldelse fra et supermarked på Valdalsvænge om, at en mand havde gemt nogle varer i inderlommen og var gået gennem kassen uden at betale for dem. Det var en 53-årig udenlandsk mand, som blev anholdt klokken 18.14. Han havde nappet fire marcipanbrød, han ikke havde betalt for, og derfor blev han sigtet for butikstyveri. Efter afhøring på politistationen i Vordingborg blev han løsladt igen klokken 19.57.

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Vordingborg Flere steder Kl. 19.00 – 20.00 En blev sigtet for at køre ind, hvor der var indkørsel forbudt. En blev sigtet for kørsel uden førerret, og ejeren af bilen blev sigtet for at overlade den til en uden gyldigt kørekort.
Vordingborg Torsdag klokken 16.00-18.30 En motorcyklist blev standset og sigtet for at køre uden styrthjelm. Motorcyklen larmede unødigt, og føreren blev sigtet for fejl og mangler. En blev sigtet for kørsel uden førerret og for at køre i en uindregistreret bil uden forsikring, og en blev sigtet for misbrug af prøveskilte.
Vordingborg Sydmotorvejen Mandag klokken 11.15-12.15 En bilist blev målt til at køre 132 km/t, selv om hastighedsbegrænsningen er 90 km/t. Det giver et klip i kørekortet

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Vordingborg Sydmotorvejen Fredag kl. 15.53 – 19.53 3415 119 90 km/t 144 km/t 15 klip
Vordingborg Københavnsvej Fredag kl. 13.36 – 14.51 486 1 80 km/t 102 km/t
Vordingborg Dalkærvej Torsdag klokken 15.20-16.20 11