Man kan komme sig fra psykisk sygdom og få det godt igen. Processen går under navnet recovery og netop denne proces kan man blive klogere på, når PsykInfo Region Sjælland torsdag den 2. februar sender livetalken Recoveryprocesser – at få det godt igen.

Recovery er en proces, som foregår i det enkelte menneske såvel som i de fællesskaber, man er en del af. Derfor findes der ikke én ”opskrift”, der passer til alle, når det gælder det at få det godt igen efter psykisk sygdom. Men i dag ved vi meget om de byggesten, der er grundlaget for, at man kan komme sig, og hvad der skal til for at bringe dem i spil.

I livetalken får seerne viden om byggestenene til personlig recovery fra en faglig og en personlig vinkel. Der vil også blive talt om den proces det er at arbejde med de forskellige byggesten, og hvordan de hænger sammen med behandling for psykisk sygdom.

Livetalken er et online arrangementet, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfo Region Sjællands Facebookside, hvor der livestreames. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

MEDVIRKENDE:
– Camilla, EN AF OS ambassadør
– Mette, EN AF OS ambassadør
– Karina Stjernegaard, specialkonsulent, PsykInfo

TILMELDING:
Det kræver ikke tilmelding at se livetalken online – man skal blot klikke ind på PsykInfo Region Sjællands Facebookside, hvor der livestreames kl. 19-20.

TID OG STED:
Dato: Tirsdag den 7. februar 2023
Tid: Kl. 19-20
Sted: På www.facebook.com/psykinfosjaelland

Læs mere her

Foto: ABW