Så var der igen Gøngemarked i Lundbyparken i Lundby. Gøngemarkedet kunne efter tre års ufrivillig pause igen byde de mange besøgende fra nær og fjern velkommen.

Markedet arrangeres af ‘Foreningen Gøngemarked Lundby’, som er en overbygning af ‘Foreningen Svend Gønge‘. Foreningens formand Jens Hallquist fortalte fra scenen om dagens program og indslag, og kl. 12.00 bød han Vordingborg Kommunes viceborgmester Karina Fromberg velkommen på scenen.

Karina forestod den officielle åbning af markedet. I sin tale, hvor hun understregede kommunens støtte til det festlige event, fortalte hun om den betydning, som netop denne type arrangementer har både for lokalsamfundet, for fællesskabet og for Vordingborg Kommune. Og hun rettede en speciel tak til alle de frivillige, som har lagt så meget tid og kræfter i de to dage, som de mange besøgende får glæde af.

Musikgruppen ‘Krapyl’ underholdt de mange markedsgæster ved spiseteltene og her er forsøgt at fange lidt af stemningen med er en stribe fotos fra en spændende lørdag.

Foto: Dan Kiving