Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har gennem de seneste uger holdt et ekstra skarpt øje med færdslen specielt på kredsens skoleveje i forbindelse med, at børnene startede i skole efter sommerferien. Her har betjentene bl.a. set på hensynsfuldhed, sikkerhed og fart.

I år har politiet været ude ved ca. 90 forskellige skoler fordelt over hele politikredsen, for at holde øje med, at eleverne fik den mest trafiksikre start på skoleåret.

– “Heldigvis har vi oplevet, at langt de fleste optræder både ansvarsfuldt og fornuftigt, og er gode til at passe på især de helt nye i trafikken”, siger færdselsleder Søren Skotte, der også roser skolepatruljerne for et flot stykke arbejde.

Fasthold den gode adfærd
Selv om politiet nu har været ret massivt til stede ved skolerne de seneste uger, så betyder det ikke, at politiet holder op med at holde øje med trafikken ved skolerne:

– “Det kan bestemt ikke udelukkes, at vi lægger vejen forbi skolerne – også i den nærmeste fremtid. Det har set rigtig fint ud ved dette års skolestart, men det er vigtigt, at både forældre og børn bliver ved at fastholde den gode adfærd – ikke mindst i de mørke måneder, som rammer os om ikke så længe”, opfordrer Søren Skotte.

For yderligere oplysninger kan politikommissær Søren Skotte kontaktes på 41328799.

Kilde

Foto: ABW